A kanállal történő keverés után gyúrja a keto tésztát kézzel kb. 2 percig, hogy az összes liszt teljesen sima tésztává álljon össze. Ellenkező esetben a kész tésztában kemény lisztrögök és hosszú, el nem kevert sajtszálak lehetnek.
Alacsony szénhidráttartalmú, gluténmentes és keto-barát, egészséges összetevők, például mozzarella sajt és krémsajt felhasználásával.Olvassza fel a sajtokat: Egy közepes tálban keverjük össze a felaprított mozzarellát és a felkockázott krémsajtot.
A reszelt parmezánt és romanót (a Costco vegyes zacskóban kínálja ezt a reszelt sajtot) helyettesítettem, mivel elfogyott a mozzarella, és a krémsajtot puha Boursin-nal helyettesítettem.
Készíthetsz keto tésztát a mikrohullámú sütőben? A Fathead keto tészta egyszerű, és nagy adagot készíthetsz belőle, hogy a fagyasztóban tartsd. Ha mikrohullámú sütőben szeretné elkészíteni a tésztát, kövesse ezt a 3 egyszerű lépést: Keverje össze a sajtot és a lisztet. Keverd össze a mozzarella sajtot, a krémsajtot és a mandulalisztet egy mikrohullámú sütőre alkalmas tálban-mikrohullámú sütőben magas fokozaton 2 percig. Adja hozzá a tojást és a sót.
Utasítások Adja a mandulalisztet, a kókuszlisztet, a xantángumit, a sütőport és a sót a konyhai robotgépbe.Egy közepes tálban keverjük össze a lisztet, a szódabikarbónát és a sót.
Az elsődleges különbség az én könnyű keto tésztám és más keto tészta receptek, mint például a zsírfej, a psylliumhéjpor bevonása között. Ez ad a végeredménynek egy rugalmas, rágós textúrát, amely jobban hasonlít az igazi kenyérre, mint a tipikus fathead tészta, amely csak vajból, sajtból, tojásból és mandulalisztből készül.
Használhatok keveretlen sajtot a keto tésztában? Ellenkező esetben a kész tésztában kemény lisztdarabkák és hosszú, el nem kevert sajtszálak lehetnek. Ezzel a könnyű keto tésztával nagyon könnyű és megbocsátó dolgozni, de ahogy hűl és kiszárad, inkább repedezni és törni kezdhet, mint nyúlni. Ha mikrohullámú sütőben szeretné elkészíteni a tésztát, kövesse ezt a 3 egyszerű lépést: Keverjük össze a sajtot és a lisztet. A krémsajtom 0 szénhidrát, a tojás 0 szénhidrát, a mandulaliszt 3 szénhidrát 1/4 csészénként, a mozzarella pedig valahol 4 szénhidrát körül van az egész adagban.Egy közepes tálban a mikrohullámú sütőben vagy a tűzhelyen dupla kazánban olvaszd fel a mozzarella sajtot, amíg sima nem lesz.
Tippek a tészta összeállításához: Egy mikrózható barátságos tálban adjuk hozzá a sajtot, a mandulalisztet és a krémsajtot.A Fathead tészta, más néven mozzarella tészta a tökéletes keto / alacsony szénhidráttartalmú tészta, amelyet bármilyen kenyérszerű recept elkészítéséhez használhat. Rágós és az íze mindig elég közel áll az igazihoz, így könnyen dönthet úgy, hogy kipróbálja a keto tésztát. Ugrás a recepthez.
Őrült Keto tészta (Mindenre!) Gondolj erre az őrült keto tésztára úgy, mint a (könnyű!) mesterreceptedre, ami pizzához, meleg zsebekhez, tortillákhoz, tésztákhoz... és még sok mindenhez jó! Adj mandulalisztet, kókuszlisztet, xantángumit, sütőport és sót a konyhai robotgépbe. Pépesítsük, amíg alaposan össze nem keveredik.
Közben készítsük el a csokoládémázat: Szitáljuk össze a porcukrot és a kakaóport egy nagy tálba.
Ez a zsírfejű pizzatészta recept egy gluténmentes, alacsony szénhidráttartalmú és keto tészta, amely mozzarellából, krémsajtból, tojásból és valamilyen alacsony szénhidráttartalmú lisztből készül.Hogyan készíthetsz keto pizzatésztát? A zsírfej alapú tészta a psylliumhéj hozzáadásával tökéletes kéreg a pizzához és más keto finomságokhoz, mint a kenyér és a keksz! Melegítse elő a sütőt 400 fokra. Béleljünk ki egy sütőlapot sütőpapírral, és tegyük félre. Keverje össze a mozzarella sajtot és a krémsajtot egy mikrohullámú sütőre alkalmas tálban. Olvassza fel a mikrohullámú sütőben 30 másodpercig.
Adja a lisztet, az élesztőt és a sót a tésztakampóval felszerelt keverőgép táljába, és közepes fokozaton keverje össze.
Hogyan készül a Fathead tészta? Az én zsírfejes tésztám mindössze 4 egyszerű hozzávalóból készül. A pontos mennyiségekért nézd meg az alábbi receptkártyát. Mozzarella sajt - reszelt mozzarella sajt. Krémsajt - szobahőmérsékletű. Mandulaliszt - extra finom fehérített mandulaliszt. Tojás - szobahőmérsékleten. Örülni fogsz, ha tudod, hogy ezzel a recepttel keto-barát pizzát készíthetsz.
Ez a zsírfejű pizzatészta recept egy gluténmentes, alacsony szénhidráttartalmú és keto tészta, amely mozzarellából, krémsajtból, tojásból és valamilyen alacsony szénhidráttartalmú lisztből készül. Az olvasztott sajtok rágós textúrát hoznak létre, amit gyakran nehéz elérni az alacsony szénhidráttartalmú sütésnél.
Hogyan készítsünk keto tésztát? Ha a tojást dobja bele először, az elkezdhet főni és megalvadhat a forró sajton - a mandulaliszt szigeteli a hőtől az első néhány másodpercben. Miután egy kanállal összekevertük, gyúrjuk a keto tésztát kézzel körülbelül 2 percig, hogy az összes liszt teljesen beépüljön egy sima tésztába. Egy nagy tálban vagy konyhai robotgépben keverje össze a tojás(oka)t és a mandulalisztet vagy a kókuszlisztet, attól függően, hogy melyik változatot készíti.Keverje össze a mandulalisztet és a mozzarella sajtot egy mikrohullámú sütőbe tehető tálban.
Ez a keto empanada tészta fehérített mandulalisztből készül, ami a fehér liszt állagát adja, de tápláló, gluténmentes megoldás.Egy nagy, mikrohullámú sütőben olvaszd össze a krémsajtot (vagy vajat) és a mozzarellát.