Ez a 3 csillagjegy hajlamos az erőszakra

Az erőszakra hajlamos csillagjegyek természetesen nem rombolnak úton-útfélen és nem borogatnak kukákat sem rosszabb napjaikon, csupán arról van szó, hogy hamarabb robbannak fel, ha bosszantjuk őket. Több olyan pontjuk van, amit jobb nem nyomogatni a lelkükben, mert lehet, hogy kiabálás lesz a vége - írja az nlc.hu.

Az erőszakosság alatt tehát nem verekedést és egyéb fizikai erőszakot értünk, hanem inkább azt, hogy ezek a csillagjegyek nehezebben kontrollálják az indulataikat. Ha pedig idegesek lesznek, akkor nem fogják vissza magukat, kiadják a mérgüket. Nagyon intenzíven élik át az érzelmeiket, ennek lehet következménye az impulzív viselkedés, ami olykor az erőszakos kategóriába esik. Az agresszió, erőszak sosem vezet igazán megoldásra, ezért a következő csillagjegyeknek érdemes arra koncentrálni, hogy megtanulják jobban kezelni a negatív érzelmeiket és lobbanékonyságukat.

1. Skorpió

A Skorpió egy érzelmes csillagjegy, amivel önmagában nincs probléma, azzal viszont annál inkább, hogy gyakran lenyeli ezeket az érzelmeket, és addig tartogatja magában, amíg fel nem robban. Hajlamos a féltékenységre és bosszúálló is tud lenni, mert nemcsak az érzéseket, de a sérelmeket is jó sokáig tartogatja. Ha pedig kiereszti a haragját, akkor jobb nem a közelében lenni, mert kifejezetten erőszakossá válhat, amit általában szenvedélynek hív, de attól még agresszív megnyilvánulás marad.

2. Kos

A Kos csillagjegyet a Mars irányítja, úgyhogy nincs mit csodálkozni rajta, ha harcias természete van. A Kos általában forrófejű, könnyen provokálható és impulzív, így aztán könnyen kioszthatjuk neki a legdühösebb csillagjegy díját. Azért persze nem csupa rossz tulajdonsággal bír, hiszen nagyon szórakoztató és barátságos, egészen addig, míg ki nem hozza valami a sodrából. A baj csak az, hogy egyik pillanatról a másikra képes dühbe gurulni úgy, hogy csak kapkodjuk a fejünket és nem is értjük, mi történt. Mivel kissé túlteng a Kosban a versenyszellem, ezért nem viseli jól azt sem, ha véletlenül veszít, ilyenkor számítani lehet rá, hogy az ellenfelén tölti ki a mérgét. Még az is lehetséges, hogy mindent elkövet, hogy valamilyen módon mégis ő jöjjön ki győztesen a versenyből.

3. Oroszlán

Az Oroszlán veszélyes, csillagjegyként pont úgy, mint az állatvilágban, bár tény, hogy ritkán vadászik, de azért a hevesség és robbanékonyság tekintetében nem marad le névadója mögött. Az Oroszlán egyértelműen vezetőnek született, ez pedig azzal jár, hogy olykor háborúzni kezd. Számára az, hogy mindent megtesz a céljaiért, kicsit mást jelent, mint a többi csillagjegynek, ugyanis az Oroszlán képes bárkin átgyalogolni, ha úgy áll érdekében. Nem fog sajnálkozni és bűnbánatot mutatni, ugyanis azt gondolja, hogy jár neki a győzelem és meg is van hozzá az önbizalma, hogy keresztülvigye az akaratát bármi áron. Jobb, ha nem kerülünk az útjába, amikor kitűz maga elé egy célt, mert jaj annak, aki akadályozni meri az Oroszlánt.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A CSOPORTUNKHOZ!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

6 vicces történet nőgyógyászoktól, amit nem bírsz ki nevetés nélkül

Ezen besírsz: 10+3 vicces településnév a Nyugat-Dunántúlról

Halottal álmodtál? Ezt üzeni neked a tudatalattid

Videón, ahogy tigris közelít egy férfihoz fényes nappal, az utcán

A cselgáncsozó Pupp Réka ötödik