Telefont loptak egy XVIII. kerületi családi házból

Két férfi úgy ment be egy XVIII. kerületi családi házba 2021. július 14-én reggel, hogy a konyhába vezető ajtón lévő szúnyoghálót átszakították. Ezután az ingatlanban kutatni kezdtek, és egyikük egy táskából kivett mobiltelefonnal elmenekült, de menekülés közben elejtette a készüléket.

Társa tovább keresgélt a lakásban; őt a hazaérkező család megzavarta, ekkor ő is menekülni kezdett. A kerítésen át akart meglógni, de leesett, és megsérült a lába. a 42 éves H. Zsoltot a rendőrök elfogták, 2 rendbeli lopás bűntett kísérlet és 1 rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására - írja a police.hu.

A képen látható – ezidáig ismeretlen – társát a budapesti rendőrök továbbra is keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A CSOPORTUNKHOZ!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

6 vicces történet nőgyógyászoktól, amit nem bírsz ki nevetés nélkül

Ezen besírsz: 10+3 vicces településnév a Nyugat-Dunántúlról

Halottal álmodtál? Ezt üzeni neked a tudatalattid

Videón, ahogy tigris közelít egy férfihoz fényes nappal, az utcán

A cselgáncsozó Pupp Réka ötödik