Új favoritja van az Európa-bajnokságnak?


Kialakult a legjobb 16 mezőnye az Európa-bajnokságon, a végső győztes piacokon pedig új favorit tűnt fel - írja a Hathárom.

Szerda este az F-csoport küzdelmeivel befejeződött az Európa-bajnokság csoportköre és kialakult a legjobb 16 csapat mezőnye. Két nap pihenőt követően szombaton folytatódnak a küzdelmek, a nyolcaddöntőkben pedig olyan párosításokat figyelhetünk, mint a horvát-spanyol, a belga-portugál vagy az angol-német.

Az ágrajzok ismeretében kijelenthető, hogy nagyjából megjósolhatatlan, hogy melyik válogatott nyerheti az Eb-t, hiszen nincsen "surranó" ág, a legjobbnak vélt együttesek jóval a döntő előtt is összecsaphatnak.

Az Európa-bajnokság végső győztesére vonatkozó piacokon továbbra is Franciaország vezet, viszont a második helyre befutottak az olaszok. A talján csapat ugyan nagyon magabiztosan behúzta a csoportját, de a negyeddöntőben a belga-portugál párharc győztesével találkozik, majd az elődöntőben a papírforma alapján a francia-spanyol duó valamelyikével meccselhet, vagyis talán az egyik legnehezebb ágra került. Ennek ellenére a bukmékerek megszavazták a bizalmat az olaszoknak.

Az alsó ágon picit könnyebbnek tűnik a menetelés és emiatt nehéz azt gondolni, hogy nem az angol-német párharc győztese kerül majd a fináléba. Erre - mármint, hogy valamelyik csapat eljut a döntőig - kereken négyszeres szorzót fizetnek az irodák egyébként.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A CSOPORTUNKHOZ!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

12 éves fiút erőszakolt meg egy 43 éves nő, egy kislány végignézte

Egy nő elmesélte, hogyan ölte meg majdnem a vibrátora

Börtönbe kerülhet Shakira

Ezen besírsz: 10+3 vicces településnév a Nyugat-Dunántúlról

A legyek elűzésének fortélyai