Eltűnt egy fiatal testvérpár Budapesten

A VIII. kerületi rendőrök jelenleg is keresik a 13 éves Vörös Renátát és a 9 éves Vörös Attilát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Vörös Renáta és Vörös Attila eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 13 éves lány és a 9 éves fiú 2021. június 12-én 7 óra 45 perc körül engedély nélkül ismeretlen helyre távozott egy VIII. kerületi gyermekotthonból, azóta életjelet nem adtak magukról. A rendőrök jelenleg is keresik őket - írja a police.hu.

Vörös Renáta körülbelül 150 centiméter magas, átlagos testalkatú, hosszú barna hajú, szeme színe barna. Eltűnésekor fekete kardigán, farmernadrág és fehér sportcipő volt rajta.

Vörös Attila körülbelül 130 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid világosbarna hajú, szeme színe barna. Eltűnésekor fehér póló, barna nadrág és fehér cipő volt rajta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Vörös Renátát, és Vörös Attilát felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A CSOPORTUNKHOZ!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Betonfalnak ütközött egy autó a büntetőfékező miatt

Négy ember meghalt az M6-os autópályán Szekszárd közelében

Telefont loptak egy XVIII. kerületi családi házból

Lezuhant az Árpád híd felhajtójáról egy elektromos autó Budapesten

Többször megerőszakolta és teherbe ejtette 11 éves nevelt kislányát