Kegyetlen időszakon van túl a magyar humorista

Saját magára sem ismert rá a népszerű humorista, aki komoly depresszióval küzdött, miután kétszer is elkapta a koronavírust. Badár Sándor a Blikknek őszintén mesélt arról, hogyan vészelte át ezt a nehéz időszakot.

"Nagyon furcsa ez, mert én világ életemben optimista és a megoldásokat kereső ember voltam, most pedig nem is ismertem magamra. Soha nem voltam még ennyire mélyen lelkileg, ezt pedig a vírus számlájára írom és a bezártságéra. Hiszen önkéntes karanténba vonultam, sem a barátok, sem a család nem volt akkor körülöttem" – kezdte a Blikknek a humorista, aki azt is elárulta, milyen gondolatok gyötörték a nehéz időszakban.

"Annyira mélyen voltam érzelmileg, hogy úgy éreztem, az sem érdekelne, ha meghalok. Bár még sosem voltam depressziós, ebből tudtam, hogy nagy a baj. Úgy voltam vele, próbálok erre is megoldást keresni és tudtam, hogy ez a vírus miatt van, ezért a testi tünetekkel kezdtem foglalkozni." - folytatta.

A humorista sajátos módszert választott a kezelésre.

"Mindenhol azt mondták, a vírus nem szereti az alkoholt, fertőtlenítsük azzal a kezünket, a tárgyakat. Mivel a tünetek a torkomban voltak érezhetőek, úgy voltam vele, lesz, ami lesz, próbálkozzunk az alkohollal. Pálinkát forraltam, edénybe öntöttem, majd törülközővel fölé hajoltam és inhaláltam. Ez működött is, pár nap múlva a depresszióval együtt eltűntek a tünetek. Ezt a módszert azonban nem ajánlom senkinek, hiszen könnyen alkoholmérgezést is lehet kapni, ezért csak óvatosan!" – figyelmeztetett Badár, akit nemcsak testileg és lelkileg, de anyagilag is megviselt az elmúlt időszak. A humoristának a tartalékaihoz kellett nyúlni, és már az is megfordult a fejében, hogy más munkát vállal, így számára az utolsó pillanatban jött a nyitás és az enyhítés.

"Sokakhoz hasonlóan én is nehezen vészeltem át ezt az időszakot, hisz nem volt közönség, színpad és bevétel sem. Az internet nekünk nem megoldás, a stand up energiaátvitele csak élőben működik igazán. Végre újra nyitva a színház, tárt karokkal várom a közönséget, jöjjenek nyugodtan, mert együtt fogjuk megszülni az új poénokat. Szerencsére a vész forgatókönyvre nem volt szükség, de nem esett volna le a gyűrű az ujjamról, ha beállok a pult mögé dolgozni. Most már azt mondom, engem is sok mindenre megtanított ez a helyzet. Egyrészt arra, hogy jobban beosszuk, amink van és lemondani is tudni kell dolgokról. Másrészt pedig arra, hogy nem szabad a végsőkig kizsigerelni magunkat, mert fogékonyabbak leszünk a betegségekre" – tette hozzá.

Badár Sándornak rendszeresen meggyűlik a baja a plusz kilókkal, ezért most egy táplálkozási tanácsadótól kért segítséget.

"Az a típus vagyok, aki a levegőtől is hízik, simán felszalad rám öt kiló pár nap alatt, de le is fogyok viszonylag könnyen tizenötöt egy hónap alatt. A színpadon fontos a külső, ezért most tíz kilótól szeretnék megszabadulni, ez pedig főként a táplálkozással érhető el. Az alapokkal persze tisztában vagyok, de ezt a leghatásosabban tudományosan lehet csinálni, ezért időről időre táplálkozási tanácsadóhoz fordulok segítségért" – tette hozzá Badár Sándor.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A CSOPORTUNKHOZ!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

6 vicces történet nőgyógyászoktól, amit nem bírsz ki nevetés nélkül

Ezen besírsz: 10+3 vicces településnév a Nyugat-Dunántúlról

Halottal álmodtál? Ezt üzeni neked a tudatalattid

Videón, ahogy tigris közelít egy férfihoz fényes nappal, az utcán

A cselgáncsozó Pupp Réka ötödik