Jövőre nem a Liverpool lesz a Manchester City első számú kihívója?

Még csak éppen hogy véget ért  Premier League 2020/2021-es idénye, de már fogadhatunk is a következő angol bajnokra.

Nem akármilyen izgalmak közepette fejeződött be az angol bajnokság. Az már ugyan korábban eldőlt, hogy a Manchester City megnyerte a Premier League-et és azt is tudtuk már, hogy mely csapatok esnek ki, de a Bajnokok Ligája-indulást érő helyekért még öldöklő küzdelem zajlott.

Nem is kellett csalódnunk, hiszen krimibe illő izgalmak után alakult ki a TOP4, a verseny egyértelmű vesztese pedig a Leicester City volt, amely a Tottenham elleni vereségével csak 5. helyen zárta a bajnokságot. 

A Leicester több, mint 250 napot töltött az első négy hely valamelyikén ebben az idényben, az utolsó pillanatban mégis elbukott. 

A nap nyertese egyértelműen a Chelsea volt, amely úgy tudott becsúszni a 4. helyre, hogy 2-1-re kikapott az Aston Villától. Hiába zárta győzelemmel az idényt, 25 év után először az Arsenal nem kvalifikálta magát egyik európai kupasorozatba sem, míg a West Ham United a szezon egyik meglepetéseként a 6. helyet megcsípve jövőre az Európa Ligában indulhat.

Nem meglepő módon a következő szezon legnagyobb favoritja a címvédő Manchester City, amely mindössze 1,66-os szorzót kapott a bet365-től. Bár Pep Guardiola csapata nagyon elverte idén a mezőnyt, ez a szorzó azért mindenképpen alacsonynak tűnik egy ilyen kemény bajnoksághoz. 

Három szezont követően ezúttal már a nem a Liverpool számít a City első számú kihívójának, hiszen az oddsok alapján az aranyérem második számú esélyese a Chelsea lesz jövőre - írja a Hathárom. 

Nem sokkal a londoniakat követi a Manchester United, amely idén ezüstérmet tudott szerezni, de 12 ponttal maradt le a városi rivális mögött. 

Az oddsrangsor 4. helyén a Liverpool következik, majd a Tottenham, Leicester City, Arsenal a sorrend. 

A szorzók is látható viszont, hogy a bajnoki címért zajló versenyfutás valójában maximum négyszereplős lesz jövőre is.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A CSOPORTUNKHOZ!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

6 vicces történet nőgyógyászoktól, amit nem bírsz ki nevetés nélkül

Ezen besírsz: 10+3 vicces településnév a Nyugat-Dunántúlról

Halottal álmodtál? Ezt üzeni neked a tudatalattid

Videón, ahogy tigris közelít egy férfihoz fényes nappal, az utcán

A cselgáncsozó Pupp Réka ötödik