Hasznos újítás jön a Spotifyba

A jövőben egyszerűbbé és gyorsabbá válik a keresés a Spotifyon elmentett kedvenc zenék és podcastek között, sőt, a letöltéseinket is az eddigieknél gyorsabban listázhatjuk ki - írja a hvg.hu.

Aki huzamosabb ideig használja a Spotifyt, az előbb-utóbb találkozik azzal a problémával, hogy a saját magunk számára elmentett zenék és podcastok között nem könnyű keresni. Pontosabban könnyű, ha épp otthon vagyunk, de ha épp úton vagyunk, akkor kifejezetten nehézkes megkeresni a meghallgatni kívánt dalt vagy műsort. A cég most végre változtat ezen, így a jövőben sokkal könnyebb dolgunk lesz ezen a téren.

Ennek köszönhetően a dalok, előadók vagy podcastok keresésére szolgáló mező felkerül a kijelző tetejére, így azt azonnal elérhetjük, és egyből kereshetünk a tartalmak között. Ez kifejezetten hasznos, mert eddig a műsorlistáknak, az előadóknak és az albumoknak is külön keresője volt, a podcastokat pedig teljesen külön vették a zenéktől.

A cég emellett egy másik újdonsággal, a dinamikus filterekkel is kiegészíti a keresőt. Ennek köszönhetően a felkínált címkékkel is szűkíthetjük a találati listát, így még gyorsabban bukkanhatunk rá a kedvencünkre. Sőt, külön szűrőt készítettek a letöltött tartalmaknak is, így ha offline használjuk az appot – például egy repülőgépen –, akkor ezeket is könnyen megtalálhatjuk.

A cég a jövő hét folyamán teszi majd elérhetővé azt a frissítést, ami az új felhasználói felületet tartalmazza. Jó hír, hogy az androidos eszközökön, valamint az iPhone-okon használt Spotifynál is bevezetik, így egyik platformon sem kell többet várni ennél.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

6 vicces történet nőgyógyászoktól, amit nem bírsz ki nevetés nélkül

Ezen besírsz: 10+3 vicces településnév a Nyugat-Dunántúlról

Halottal álmodtál? Ezt üzeni neked a tudatalattid

Videón, ahogy tigris közelít egy férfihoz fényes nappal, az utcán

A cselgáncsozó Pupp Réka ötödik