12 éves fiút erőszakolt meg egy 43 éves nő, egy kislány végignézte

Egy születésnapi bulin történt a borzalmas eset, a nő a 12 éves fiú ágyába mászott, levetkőztette, és szexuális aktusra kényszerítette. Egy vele egykorú lány pedig végignézte ez egészet - írja a Life.hu.

Floridában egy bowlingpályán ünnepelte egyik társuk születésnapját egy csapat gyerek. Később onnan többen az egyikükhöz mentek, hogy ott töltsék az éjszakát. A házigazda este érkezett meg egy Jessica Rae Good nevű nővel. Míg a férfi aludni ment, a nő csatlakozott a fiatalkorúakhoz, akiket alkohollal kínált. A 12 éves áldozat vallomása szerint akkor ivott életében először. A fiú elment aludni, ám egyszercsak arra ébredt, hogy a nő elkezdte levetkőztetni, és megfogta a nemi szervét.

A fiú próbált ellenállni, és igyekezett lelökni magáról, ám nem sikerült. Segítségért kiáltott, amit egy 12 éves kislány hallott meg, aki végignézte az egészet.

Jessica mindent tagad, azt állítja, semmire sem emlékszik, csak arra, hogy a fiú a nemi szervét fogdossa.

A kislány azonban arról számolt be, hogy az este folyamán a nő többször tett szexuális megjegyzést a fiúnak, és egy másik lányt arra bíztatott, hogy feküdjön le egy tinédzserrel, aki valószínűleg igen nagy méretekkel rendelkezik - írja a Crime Online.

A nőt kiskorú megrontása és szexuális erőszak vádjával letartóztatták

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A CSOPORTUNKHOZ!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

6 vicces történet nőgyógyászoktól, amit nem bírsz ki nevetés nélkül

Ezen besírsz: 10+3 vicces településnév a Nyugat-Dunántúlról

Halottal álmodtál? Ezt üzeni neked a tudatalattid

Videón, ahogy tigris közelít egy férfihoz fényes nappal, az utcán

A cselgáncsozó Pupp Réka ötödik