Nem tetszettek a magyarok a korábban Magyarországon focizó ukrán csatárnak

A múlt héten nagy lépést tett a bennmaradás felé az FC Rukh Lviv labdarúgócsapata, amely az ukrán bajnokság 22. fordulójában 3-0-ra győzött a Mariupol vendégeként.

A mérkőzés hőse a kétszeres ukrán válogatott Andrij Vasziljovics Borjacsuk volt, aki kiharcolt egy büntetőt és szerzett egy gólt is. A 25 éves csatár a magyaroknak is ismerős lehet, ugyanis hat mérkőzés erejéig pályára lépett Mezőkövesden, ám Pintér Attila érkezésével nem tartott rá igényt a klub - írja a Rangadó.hu.

„A magyar csapatomba jött egy új edző, aki azt mondta, hogy nincs rám szüksége. Szóval ez a kaland negatívnak bizonyult, nagyon rossz benyomásokat szereztem. Csak Budapest nagyváros, minden más falu. A futball szempontjából természetesen az NB I nem rossz, de maguk a magyarok nem tetszettek” – mondta.Idegeneknek tekintik a légiósokat, úgy vélték, hogy azért csak jöttünk, hogy pénzt keressünk. Pedig mi focizni megyünk."

Elmondta, hogy az edzőváltás napján érezte, hogy baj lehet.

„Vicces történet, mert az új edző már a legelső edzésen elküldött futni, hogy hibát találjon bennem. Aztán kirúgott az edzésről, azt mondta, hogy távozzam. Ugyanazon a napon egy futballista jött a csapathoz, akit az edző hozott a helyemre. Két nappal később közölték velem, hogy a második csapathoz kerülök és a fizetésem 50 százalékkal csökkentik. Természetesen sokkolt, mert mindenki tanúja volt annak, hogy részemről nem történt fegyelemsértés, én teljes erőből edzettem. Erre emlékszem Magyarországról."

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

6 vicces történet nőgyógyászoktól, amit nem bírsz ki nevetés nélkül

Ezen besírsz: 10+3 vicces településnév a Nyugat-Dunántúlról

Halottal álmodtál? Ezt üzeni neked a tudatalattid

Videón, ahogy tigris közelít egy férfihoz fényes nappal, az utcán

A cselgáncsozó Pupp Réka ötödik