Durva véget érhet Ibrahimovic pályafutása

Jó hírt kaptak nemrég a Milan-szurkolók, az immáron 40. életévét taposó Zlatan Ibrahimovic ugyanis 2022-ig meghosszabbította szerződését. A svéd válogatott játékos idén is meghatározó spílere a Rossoneriknek, a 17 bajnokijára 15 gól és 2 assziszt jutott, perc/gólátlaga pedig 90 alatt van. Most azonban sokkoló hírek láttak napvilágot, amelyek véget is vethetnek a karriernek - írja a Hathárom.

Az UEFA ugyanis etikai vizsgálatot kezdeményezett Zlatan kapcsán, akinek részesedése van egy máltai székhelyű cégben. A Bethard elsődleges profilja sportfogadással és szerencsejátékkal köthető össze, amelyet szigorúan tilt az európai szövetség.

A büntetés mértéke 100 ezer euró és több éves eltiltás között van, amely az összes UEFAés FIFA-rendezvényre, így például az Európa-bajnokságra is érvényes lenne.

Csőstül jönnek tehát a gondok a Milannál, amelyet már az olasz szövetség is megfenyegetett a kizárással a Szuperliga miatt. Mindemellett Pioli legénysége hétfőn fájdalmas vereséget szenvedett a Laziótól Rómában, amely azt is jelenti, hogy már közel sem biztos, hogy a Rossonerik jövőre indulhatnak a Bajnokok Ligájában.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

6 vicces történet nőgyógyászoktól, amit nem bírsz ki nevetés nélkül

Ezen besírsz: 10+3 vicces településnév a Nyugat-Dunántúlról

Halottal álmodtál? Ezt üzeni neked a tudatalattid

Videón, ahogy tigris közelít egy férfihoz fényes nappal, az utcán

A cselgáncsozó Pupp Réka ötödik