Börtönbe kerülhet Shakira

Hatalmas bajba került Shakira, amelyből nem fog tudni könnyedén kimászni. A kolumbiai énekesnő 14,5 millió eurós adóhátraléka miatt, akár börtönbe is kerülhet.

Egészen elképesztő dolog derült ki Shakira-ról. Az énekesnő a spanyol adóhatóság szerdai jelentése szerint, 2012 és 2014 között 14,5 millió eurós adóhátralékot halmozott fel. -írja az euroweeklynews cikkére hivatkozva a Promotions.hu. 

A kolumbiai szőkeség elmondása szerint csupán 184 napot töltött az országban akkoriban, a spanyol államkincstár azonban nem fogadta el a védekezését. Szerintük ugyanis az énekesnő sokkal többet tartózkodott Spanyolországban, mivel párja, Gerard Piquet már akkor is a Barcelonánál futballozott.

A lap megemlíti, hogy Shakira már kifizette a súlyos bírságot, és a megfelelő illetékeket és kamatokat, de továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy abban az időben nem volt adófizetési kötelezettsége, mivel csak alkalomszerűen látogatta meg a kedvesét. 

A spanyol adóhatoság azonban további meghallgatást tűzött ki az ügyben. Szakértők szerint, ha Shakira tovább makacskodik, akár börtönbüntetés is várhat rá. 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

6 vicces történet nőgyógyászoktól, amit nem bírsz ki nevetés nélkül

Ezen besírsz: 10+3 vicces településnév a Nyugat-Dunántúlról

Halottal álmodtál? Ezt üzeni neked a tudatalattid

Videón, ahogy tigris közelít egy férfihoz fényes nappal, az utcán

A cselgáncsozó Pupp Réka ötödik