A zöld-fehérek edzője lehet Mourinho

Talán még egyszer sem távozott olyan csendben egy csapattól sem José Mourinho, mint most a Tottenhamtől: miközben a futballvilág az európai Szuperliga megalapításával – aztán összedőlésével – volt elfoglalva, a Spurs vezetősége szerződést bontott a portugállal. Pedig a csapat hétvégén Ligakup-adöntőt játszik a Manchester Cityvel.

Ha hinni lehet a Daily Recordnak, akkor már több is kérője is van Mourinhónak, mi több, az egyik klub már meg is kereste az edző képviselőit. Ez a klub a skót Celtic - írja a Rangadó.

A csapat hegemóniája megszakadt a szezonban, sorozatban kilenc bajnoki elsőség után ugyanis most a rivális Rangers szerezte meg az aranyérmet. Nem is maradt következmények nélkül a dolog, Neil Lennont már februárban menesztették a menedzseri pozícióból.

A Daily Record cikke szerint két további klubnál is felmerült Mourinho neve: az AS Románál és a Valenciánál. Az első lépést ugyanakkor a Celtic tette meg eddig.

Az 58 éves José Mourinho 86 mérkőzésen irányította a Tottenhamet, 44 győzelem mellett 19 döntetlenje és 23 veresége volt vele a Spursnek. A klub korábbi játékosa, a mindössze 29 éves Ryan Mason vette át az irányítást a szezon végéig, aki győztes bajnokin mutatkozott be.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Halálos baleset Várdombnál - egy 17 éves lány az áldozat

Halálos baleset Mezőörsnél - Volán autóbusz és egy kisteherautó ütközött frontálisan

Idős asszonyt fosztott ki a házaspár Budapesten – a nőt elfogták, a férfit még keresi a rendőrség

Padon ülő nőt és gyerekeit gázolta el egy autós Budapesten

20 "bölcsesség" Schobert Norbitól