A szexterapeuta elárulta a titkot: ez a póz teljesen bevadítja a nőket

A nők nem szívesen beszélnek arról, mit és hogyan szeretnek az ágyban, férfi legyen a talpán, aki kiigazodik rajtuk! Szerencsére egy terapeuta elárulta: ez a pikáns szexpóz a kedvencük...

Ha a nők szavaznának, ez a pikáns szexpóz lenne a kedvencük – legalábbis egy szexterapeuta szerint, aki napi rendszerességgel hallgat meg nőket arról, mit és hogyan szeretnének az erotikában. Sokszor a szebbik nem tagjai annyira szégyellősek, hogy az ágyban, a férfinak nem merik megmondani, mire gerjednek; ezért a szexterapeuta készített egy listát arról, mitől vadulnak be a nők. Az első helyen pedig az abszolút kedvencük, egy igencsak pikáns szexpóz szerepel - írja a Ripost.

1. Érzéki gyönyört hoz a kiflipóz

Akárcsak elalvás előtt, a férfi és a nő kiskifli-nagykifli pozícióban összebújik, így történik az aktus. A nők szerint a legjobb orgazmus így történik, és nem csupán azért, mert a férfiasság különleges, új szögben hatol be a vaginába, de azért is, mert végig érzik a férfi testét. A nők ugyanis szeretnek szex közben összesimulni, összebújni a partnerükkel, és ebben a pózban ez maximálisan teljesül.

2. Istennő lesz a nőből a lovaglópóz közben

Vannak bátrabb nők, akik irányítani szeretnek a szexben, így szeretnek felül lenni. Ilyenkor ugyanis istennőnek érzik magukat, hiszen az egész aktust a legkisebb mozdulatig ők irányítják; a férfi, no meg a maguk gyönyöre is az ő kezükben van. Nem csoda, hogy ebben a pózban szinte mindig eljutnak a csúcsra.

3. Pillanatok alatt a csúcsra repíti a nőt a gyertyapóz

A nő a hátán fekszik, a lábait felemeli, mint gyertya tartásnál. Teheti őket a férfi vállára, vagy tarthatja a levegőben is; az aktus ebben a pozícióban történik. Eszméletlen mély behatolást tesz lehetővé, így a pénisz eléri a hüvely mélyén rejtőző, titokzatos A-pontot…

4. Biztonságot ad a misszionárius

Akármilyen régimódinak is tűnik, sok nő szereti ezt a hagyományos szexpózt; sokszor ugyanis imádják a férfira bízni a dolgokat, és sokan szeretik nézni közben a kedvesüket. A szégyellősebb nők pedig így teljesen el tudnak lazulni, és biztonságban érzik magukat közben, ami elengedhetetlen feltétele az orgazmusnak.

5. Instant élvezet kutyapózban

Ezt az igencsak pikáns pózt több nő szereti, mint a férfiak hinnék. Ugyanis itt a behatolás igencsak különleges élményt nyújt, és intezív az orgazmus is. Ráadásul sok nő azért is szereti, mert az ősi pózban a férfi irányítja az aktust.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

6 vicces történet nőgyógyászoktól, amit nem bírsz ki nevetés nélkül

Ezen besírsz: 10+3 vicces településnév a Nyugat-Dunántúlról

Halottal álmodtál? Ezt üzeni neked a tudatalattid

Videón, ahogy tigris közelít egy férfihoz fényes nappal, az utcán

A cselgáncsozó Pupp Réka ötödik