Lefejelte, arcon harapta, majd azzal fenyegette élettársát, hogy megöli (videó)

A súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki élettársának a munkahelyére bement, a nőt szidalmazta, majd rángatta, megütötte, a székkel együtt felborította.

A vádirat szerint az ittas férfi 2020. október 16-án 23 óra 10 perc körüli időben megjelent az élettársa tatabányai munkahelyén, ahol a nő portásként dolgozott. A férfi erősen nehezményezte, hogy az élettársa nem hiszi el neki, hogy nem más nővel volt a munkaideje lejártát követően. Emiatt a nőt szidalmazta, két kézzel megragadva rángatta, két alkalommal orron fejelte, arcát megharapta és egy alkalommal jobb tenyerével tarkón ütötte. A férfi azt kiabálta a nőnek, hogy megöli, őt fojtogatta, felborította a széken ülő sértettet - olvasható a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtóközleményében.

A bántalmazás következtében sértettnek három hét alatt gyógyuló orrcsonttörése keletkezett.

Az elkövető másnap délelőtt önként megjelent a tatabányai rendőrségen, és feladta magát.

Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bűncselekmény elkövetését beismerő férfival szemben a Tatabányai Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést és pénzbüntetést szabjon ki, valamint a szabadságvesztés próbaidejére rendelje el a pártfogó felügyeletét.

Népszerű bejegyzések