"Nem kívánjuk tovább támogatni a kormány munkáját, kinyitunk!"

2021. február 1.-től teljes nyitvatartási idővel és helyben fogyasztással várja vendégeit a nagykanizsai Resti presszó és söröző - jelentették be Facebook-oldalukon.

"Az érvényben lévő korlátozásoknak eddig eleget tettünk, de mivel semmiféle támogatást nem kaptunk a kormány részéről /az út szélén lettünk hagyva/ az ígéretek ellenére, gondolok itt a vállalkozásunk és bér támogatásra /amit nyújtanak az vicc!!/ így 3 hónap után mi sem kívánjuk tovább támogatni a kormány munkáját, főleg azok után, hogy az semmiféle eredményre nem vezet!" - olvasható a bejegyzésben.

"Úgy latjuk, hogy abban bíznak, hogy a vakcina fogja megoldani a vírus kérdést, hogy beoltatja magát mindenki és aztán megszűnnek a korlátozások!" - jegyezték meg.

Ők ezt nem kívánják megvárni.

Kiemelik: "Amíg egy multiban tolonganak az emberek és az nem probléma, akkor ha mi kinyitunk az se legyen az!"

"A február 1.-i nyitásunkkal is szeretnénk kifejezni a Covid miatt kialakult intézkedések egyet nem értését és nem buzdítva hanem támogatva a normális élet újból való elindítását!" - áll a posztban.

Megjegyzik, az üzletben maszk használata kötelező, az asztalok elhelyezése alapból 1,5 m túl vannak.

"Február 1.-től szeretettel várjuk a rend őreit és a NAV dolgozóit, mivel úgy gondoljuk, hogy a döntésünket nem fogják támogatni, de ha erre van kapacitásuk és idejük akkor a munkájuk elvégzése mellé egy jó kávéra mindig a vendégeink!" - olvasható a bejegyzésben.

Népszerű bejegyzések