Dúró Dóra csúnyán nekiment Jakab Péternek és a Jobbiknak

Dúró Dóra szerint Jakab Péter hazudott akkor, amikor azt nyilatkozta:  "A Jobbiknak semmit nem kellett feladni az értékrendjéből a közös listával". Szerinte ezzel szemben a valóság az, "hogy a korábban szebb napokat megélt párt még ki akarta zárni Gyurcsány Ferencet a közéletből, sőt börtönbe is akarták juttatni, most pedig hozzásegítik, hogy legalább parlamenti képviselő lehessen."

Korábban azt tűzte zászlajára a Jobbik, hogy elszámoltatja Gyurcsányt, akinek a miniszterelnöksége idején a rendőrség tömeges jogsértéseket követett el, és vérbe fojtotta az 1956-os forradalom 50. évfordulóját - írta Facebook-oldalán a Mi Hazánk elnökhelyettese. 

"Akkor tízezrek mondták ki az utcán is: egy hazug miniszterelnöknek mennie kell, a Jobbik szerint jönnie. Mert ezt is kimondta kerek-perec Jakab: Dobrev Klárát is támogatják miniszterelnöknek." - olvasható a bejegyzésben.

Dúró Dóra azt is sérelmezi, hogy a pártelnök szerint történelmi jelentőségű, hogy a Jobbik többek közt a DK és az MSZP elnökével egyeztet rendszeresen. "Történelmi jelentőségű árulás, mondhatnánk, de ő valószínűleg nem így értette. Ő büszke rá." - tette hozzá.

A Mi Hazánk képviselője szerint "nemcsak Gyurcsány-mentességét adta fel a Jobbik saját elnökének hazugságával szemben, hanem antikommunizmusukat is feladták, és már nyomokban sem EU-szkeptikusok, inkább a brüsszeli birodalmi törekvések kiszolgálói."

Dúró Dóra a továbbiakban arról is írt, hogy "a Mi Hazánk éppen azért jött létre, mert az árulás ellenére tovább kellett vinni azt a szellemiséget, amely sem Gyurcsánynak, sem Orbánnak nem szövetségese, csak a magyar nemzetnek. Mi egy szempontot nézünk: mi a nemzet érdeke, és ez alapján döntünk. Nem más politikusokhoz igazítjuk a véleményünket, hanem a magyar emberek érdekeihez. Mi vagyunk az egyetlenek, akik így gondolkodnak. Mi vagyunk az egyetlenek, akik az elmúlt harminc évre nemet mondunk, és radikálisan új irányt képzelünk el Magyarország számára."

Bejegyzése végén megjegyzi: "A Mi Hazánk maradt az egyedüli Gyurcsány-mentes ellenzéki párt. A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely eltörölné a mentelmi jogot. Az egyetlen párt, amely írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot. Amely az oktatásban az integráció minden áron való erőltetése helyett szegregálna is. Amely sorkatonai alapkiképzést vezetne be. Amely 2030-ban népszavazást tartana az EU-tagságunkról. Amely kitiltaná a homoszexuális propagandát az iskolákból. Amely az általa vezetett településeken földosztásba kezdett. Amely vagyonadót vetne ki a milliárdosokra. Amely dupla büntetést szabna ki a politikusbűnözőkre. Amely megszüntetné a cigányügyi programokat. Amely hatályon kívül helyezné a trianoni diktátumról szóló törvényt. És sorolhatnám. Egyediek vagyunk: a magyarság sorskérdéseivel foglalkozunk, őszintén. És nem vagyunk szövetségesei se Gyurcsánynak, se Orbánnak: minket nem köthetnek gúzsba."

Népszerű bejegyzések